2019

MULT udstiller i Helligåndshuset


Kom til fernisering onsdag den 2. oktober klokken 16-19 i Helligåndshuset.

En af de kunstnersammenslutninger der har holdt fanen højt med årlige udstillinger siden 1971 er MULT – og i år har de 8 faste medlemmer følgeskab af 7 spændende gæstekunstnere. Der vises maleri, skulptur og grafik – alt sammen til overkommelige priser.


Udstillingen varer til søndag den 13.oktober og byder på en række spændende events:

  • Søndag den 6.oktober klokken 14 spilles der spansk musik af duoen Knud og Enrique
  • Fredag den 11.oktober klokken 21 spiller Mette Speich Jazz og den aften holdes der åbent til midnat.
  • Søndag den 13.oktober klokken 14 udloddes en række værker til alle der har nået at tilmelde sig ”Mults Venner”. Se mere på hjemmesiden mult.dk.


Årets udstillende kunstnere er:

Kirsten Syberg, Barbara Rütting Schweitz, Grethe Tranberg, Jeff Ibbo, Carsten Rütting Schweitz, Eskil Hauchrog, Jan Kiowsky, Mogens Kischinovsky, Djana Vallespir, Rikke Line Andreasen, Bo Karberg, Rikke Stiig, Caroline Kober, Tina Hvid, Barbara Kober Sørensen.


MULT er en dansk kunstnersammenslutning, der har eksisteret siden 1971. MULT opstod midt i en brydningstid med studenter- og kvindefrigørelse, Vietnamkrigen, fredsdemonstrationer, fri porno og en stigende politisk bevidsthed, især blandt ungdommen. MULT søger det multilaterale dvs det mangesidige. Sådan opstod navnet MULT som en forkortelse af multilateral. MULT ville fra begyndelsen i 1971 vise forskelligheden i kunsten, hvor hver kunstner satte sit præg på gruppen. Det startede med et samarbejde mellem billedkunst, teater, musik og dans. Sådan er det stadig.

Udstillingen er åben 12 -18, lø-sø 12-17

I perioden 2.-13.oktober

Helligåndshuset – strøget i København

Gratis adgang

 

Se mere på www.mult.dk